Jarno Duursma

Jarno Duursma is zonder twijfel een van de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers op het gebied van AI/Chat GTP in Nederland. Jarno is een onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief. 

Jarno Duursma verzorgt de volgende sessie(s):

Paul Smit

Filosoof en cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde en hoogst gewaardeerde sprekers van Nederland. Hij combineert humor en inhoud en gaat in op klantgedrag, verandering en innovatie. Paul studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Marieke Blom

Marieke Blom is internationaal hoofdeconoom van ING Group. Het is haar missie is om economie begrijpelijk en relevant te maken voor collega’s, adviseurs en klanten. Ze wil mensen daarmee helpen om betere financiële beslissingen te nemen.

Marieke Blom verzorgt de volgende sessie(s):