Jarno Duursma

Jarno Duursma is zonder twijfel een van de meest gevraagde en best beoordeelde sprekers op het gebied van AI/Chat GTP in Nederland. Jarno is een onafhankelijk technologie-expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief. 

Jarno Duursma verzorgt de volgende sessie(s):

Paul Smit

Filosoof en cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde en hoogst gewaardeerde sprekers van Nederland. Hij combineert humor en inhoud en gaat in op klantgedrag, verandering en innovatie. Paul studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Rob Timmermans

Rob Timmermans is Master in financial planning (MFP) en directeur van Impact Financiële Opleidingen. Hij werd in 2009 nog uitgeroepen tot Hypotheekadviseur van het jaar. Rob maakt complexe materie begrijpelijk en kan daarom op hoge waarderingen van adviseurs rekenen.

Christian Dijkhof

Christian Dijkhof is eigenaar van Dijkhof & Partners, HypotheekCompany en Bedrijfshypotheek.nl. Hij spreekt op het SEH Lente Congres samen met Jacqueline Elmas

Christian Dijkhof verzorgt de volgende sessie(s):

Jacqueline Elmas

Jacqueline Elmas is adviseur en product owner van bedrijfshypotheek.nl

Jacqueline Elmas verzorgt de volgende sessie(s):

Pieter van Deudekom

Pieter van Deudekom is senior pensioenadviseur en financieel planner bij Doelbeleggen.nl.

Alex Erlings

Alex Erlings is vanuit zijn eigen advieskantoor actief in hypotheekadvies, financiële planning en vermogensbeheer. Hij is Master of Financial Planning en werd in 2014 verkozen tot Financieel Planner van het Jaar. Tussen 2014 en 2019 was Alex directeur opleidingen voor Hoffelijk.

Marisa Lodewijks

Marisa Lodewijks is directeur van Ingage Franchise. Met de formules De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur is Ingage, met ruim 260 vestigingen, marktleider op het gebied van financieel advies.

Marisa Lodewijks verzorgt de volgende sessie(s):

Stefan Groot

Stefan Groot is senior-huizenmarkteconoom bij RaboResearch. Hij houdt zich bezig met thema’s als de dynamiek op de huizenmarkt, het woningaanbod, woningmarktbeleid en regionale en stedelijke economie.

Harrie-Jan van Nunen

Harrie-Jan van Nunen MFP is directeur van Veldsing Groep. Hij verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdrage wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers. Harrie-Jan werd in 2006 uitgeroepen tot Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar. Hij is Master in Financial Planning en actief als opleider.

Claire van den Elsaker

Claire van den Elsaker is Product Owner Brondata bij Florius.

Claire van den Elsaker verzorgt de volgende sessie(s):

Edin Mujagic

Edin Mujagić werd geboren in 1977 in Bosnië-Herzegovina en woont sinds 1992 in Nederland. Hij studeerde macro-economie aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich gespecialiseerd in monetaire economie en de centrale banken. Daarover geeft hij regelmatig lezingen.

Edin was zes jaar lang redacteur economie bij zakenweekblad FEM Business. Sinds februari 2018 is hij hoofdeconoom van OHV Vermogensbeheer. Hij is het jongste lid ooit van de Monetaire Kring, een discussieforum met de hoogste ambtenaren van de centrale bank, het Ministerie van Financiën, hoogleraren economie en senior managers bij pensioenfondsen, banken en andere financiële instellingen.

Artikelen van zijn hand verschenen al in kranten in 20 verschillende landen. Ook heeft hij enkele boeken op zijn naam staan, waaronder ’10 jaar euro: biografie van een jonge wereldmunt’ (2009), ‘Geldmoord: hoe de centrale banken ons geld vernietigen’ (2012) en ‘Boeiend en geboeid: een monetaire geschiedenis van Nederland’ (2016).

Edin Mujagic deelt zijn inzichten maandelijks in een nieuwsbrief, onder de titel ‘Overpeinzingen van een macro-econoom’. Hij richt zich daarbij op het economische heden, gebruik makend van het verleden om op die manier iets over de toekomst te kunnen zeggen. “Ik wil voor lezers de economische ontwikkelingen duiden en ze helpen die te begrijpen. Dat is geen overbodige luxe: ons dagelijkse leven wordt er namelijk danig door beïnvloed. Die nieuwsbrief is eigenlijk een verlengstuk van mijn presentatie.” Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Tijdens het SEH Congres zal Edin vooral inzoomen op de factoren inflatie en rente. Waar dient de hypotheekadviseur zoal rekening mee te houden?

Daniel Lourenço

Daniel Lourenço is beleggingsadviseur en businesscoach bij NNEK, vermogensbeheerder en serviceprovider voor financieel professionals. Met het adviseursplatform NNEK KENNIS en Master Advisor Program helpt Daniel adviseurs een succesvolle business neer te zetten, onder andere via trainingen.

Eric Hoepelman

Eric Hoepelman begon als belastingadviseur en werd vervolgens vermogensplanner. Hij is Master of Laws (LLM) in fiscaal recht en Master of Science (MSc) in personal financial planning. Eric is een ‘financieel architect’ die zijn vaktechnische kennis met gemak vertaalt naar zijn toehoorders.

Eric Hoepelman verzorgt de volgende sessie(s):

Robert van Lambalgen

Robert van Lambalgen is Senior Relatiemanager bij Florius.

Robert van Lambalgen verzorgt de volgende sessie(s):

Neriman Polat

Neriman Polat is manager Business Development Hypotheken bij a.s.r. & Aegon

Neriman Polat verzorgt de volgende sessie(s):

Paul Westerik

Paul Westerik is contractmanager Duurzaam Schadeherstel en namens a.s.r. voorzitter van het College Property van Groen Gedaan.

Paul Westerik verzorgt de volgende sessie(s):

Gijs van Hooijdonk

Gijs van Hooijdonk, propositie owner Hypotheken bij Blinqx én in 2017 verkozen tot Erkend Financieel Adviseur van het Jaar.

Martijn Weltevreden

Martijn Weltevreden is werkzaam bij Blinqx in de functie Business consultant en AI Prompt Engineer.

 

Bram Kroep

Bram Kroep is Executive Manager Relatiebeer bij Meerdervoort. Hij heeft jarenlange ervaring met internationale vermogensplanning voor ondernemingen en vermogende particulieren, onder andere bij ABN Amro MeesPierson.

Bram Kroep verzorgt de volgende sessie(s):

Mirjam Fuchs

Mirjam Fuchs is director bij Yellowtail/Accelerate.

Mirjam Fuchs verzorgt de volgende sessie(s):

Wietse Roest

Wietse Roest is Principal Consultant bij Yellowtail/Accelerate

Wietse Roest verzorgt de volgende sessie(s):

Daniël Nieuwenhuizen

Daniël Nieuwenhuizen is Manager Sales en Marketing bij Romeo FD

Daniël Nieuwenhuizen verzorgt de volgende sessie(s):