Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel werd 4 keer Olympisch kampioene, 9 keer wereldkampioene, 2 keer winnares van de Tour de France, 39 keer Nederlands kampioene en houdster van het werelduurrecord.

Leontien van Moorsel verzorgt de volgende sessie(s):

Pieter van den Hoogenband

In het bezit van zeven Olympische medailles, waarvan drie goud, behoort Pieter van den Hoogenband tot de meest succesvolle sporters aller tijden.

Pieter was Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. 

Als spreker vertelt Pieter over fysiek leed, de druk van buitenaf en de twijfel die soms genadeloos toeslaat in het leven van een topsporter. Vol verhalen, anekdotes en wijsheden fascineert en inspireert Pieter een breed publiek. Zijn enthousiaste manier van spreken werkt aanstekelijk.

Ongeacht of je van sport houdt of niet zit in elk verhaal een boodschap die voor iedereen duidelijk toepasbaar is. Aan de hand van beeldfragmenten neemt Pieter jullie mee in zijn belevingswereld als topsporter én persoon. Een inhoudelijk verhaal met veel humor, zelfspot en interactie. 

Een verhaal met kwaliteit zoals je dat je kunt verwachten van een Olympisch kampioen. 
 

Pieter van den Hoogenband verzorgt de volgende sessie(s):

Marieke Blom

Marieke Blom is hoofdeconoom van het Economisch Bureau van ING Nederland. Haar missie is om economie begrijpelijk en relevant te maken voor collega’s, adviseurs en klanten. Ze wil mensen daarmee helpen om betere financiële beslissingen te nemen.

Marieke Blom verzorgt de volgende sessie(s):

Michiel van Vugt

Michiel van Vugt is commercieel directeur binnen NNEK Vermogensopbouw. Hij werkt als een doelgerichte en pro-actieve leider met topsportmentaliteit, gelooft in de kracht van het team, waarbij iedereen eigen verantwoordelijkheid heeft. Daarnaast is hij schrijver van succesvolle boeken als ‘Net Iets Slimmer', ‘Genoeg', ‘Durf & Daadkracht’ en ‘Je Geld en of Je Leven’ én professioneel spreker. Sinds maart 2023 is Michiel ook voorzitter van de Stichting Actief Klantbeheer.

Alex Erlings

Alex Erlings startte na een studie bedrijfseconomie als financieel controller bij een bank. Hij miste het directe contact met mensen en switchte naar een rol als financieel adviseur. Hij volgde diverse opleidingen, waaronder de Master of Financial Planning aan de Erasmus Universiteit. In 2014 werd Alex verkozen tot Financieel Planner van het Jaar.
Tussen 2014 en 2019 was hij directeur opleidingen voor Hoffelijk. Sinds een jaar is Alex weer zelf adviseur. Hij startte daartoe in Hendrik-Ido-Ambacht de bedrijven HypothekersUnie Drechtsteden en MYLA finance. Alex is nog steeds docent voor Lindenhaeghe én is altijd een hoog gewaardeerd spreker.

Harrie-Jan van Nunen

Harrie-Jan van Nunen MFP is directeur van VCN HypotheekService, bekend van de formules De Financiële Makelaar, United Capital, Financieel Support Nederland en Kredietpunt Nederland. Hij verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdrage wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers. Harrie-Jan werd in 2006 uitgeroepen tot Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar. Hij is Master in Financial Planning en actief als opleider.

Harrie-Jan van Nunen verzorgt de volgende sessie(s):

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is spreker, trainer en opleider. Hij is één van de hunters uit het TV-programma ‘Hunted’. Hij inspireert en coacht al jarenlang mensen, teams en organisaties op energie, fitheid, vitaliteit, leiderschap en mentale (veer)kracht.

Michael Kortekaas verzorgt de volgende sessie(s):

Ramona Haaring

Ramona Haaring is teamleider van de Bijzonder Beheerafdeling van MUNT Hypotheken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de hypotheekbranche heeft zij elke bijzondere hypotheeksituatie wel een keer meegemaakt.

Ramona Haaring verzorgt de volgende sessie(s):

Rob Timmermans

Rob Timmermans MFP is directeur van de Impact Groep. Rob is master in financial planning en werd in 2009 uitgeroepen tot Hypotheekadviseur van het jaar.
Met ruim 30 jaar ervaring in de financiële branche maakt hij complexe materie begrijpelijk en bespreekt hij deze op praktijkgerichte wijze. 
De masterclasses van Rob worden door de financieel adviseurs altijd zeer hoog gewaardeerd.

Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn is spreker, voormalig topboksster en winnaar Olympische medailles.

Michiel Meijer

Michiel Meijer is sinds 1995 actief in de hypotheek- en verzekeringsbranche, zowel als aanbieder als in de rol van intermediair. Eind vorig jaar stapte hij van de Van Bruggen Adviesgroep over naar TAF, waar hij commercieel directeur is.

Frank Paalman

Tafelheer Frank Paalman is opleidingsprofessional bij Dukers & Baelemans en tevens werkzaam als hypotheekadviseur. In 2013 was hij ‘Erkend Hypotheekadviseur van het Jaar’.

Janneke Broers

Janneke Broers is al 10 jaar relatiemanager bij SVn.

Mark Boskamp

Mark is directeur van opleider Dukers & Baelemans. Mark coacht adviseurs en ondernemers al decennia in dienstverlening, positionering en verdienmodellen vanuit zijn rol bij NNEK Vermoegensbeheer. Mark is naast zijn huidige functie ook begaan met het ontwikkelen van financiële geletterdheid bij jongeren (initiatiefnemer Stichting LEF), de Finance Run als sportief netwerkevenement voor goede doelen en ‘advocaat van Actief Klantbeheer’. Samen met Rabobank Hypothekengroep en Obvion wil Mark jullie graag meenemen in de kansen binnen Actief Klantbeheer en de praktische invulling daarvan.

Mark Boskamp verzorgt de volgende sessie(s):

Piet Hein Schram

Piet Hein Schram is voorzitter van de Energy Efficient Mortgages NL Hub (EEM NL Hub), een samenwerkingsverband van partijen in de Nederlandse hypotheekmarkt. EEM NL Hub heeft als doel het promoten en versnellen van de verduurzaming van woningen in Nederland en de financiering daarvan. Piet Hein adviseert al meer dan twintig jaar geldverstrekkers bij het financieren van hypotheekportefeuilles in kapitaalmarkten. Hij heeft zich gespecialiseerd in de regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming.

Tijs Pellemans

Tijs Pellemans is algemeen directeur van Calcasa.

Neriman Polat

Neriman Polat is manager Hypotheken Funding & Distributie bij a.s.r.